En vecka sen sist igen...

Har faktist insett att jag inte riktigt har tid aldrig att blogga... De stör mej själv för att jag har kamerna med överallt och det händer så mycket jag skulle kunna skriva hit om men sen så hinner jag inte, dessutom blir det massor med opubliserade foton!! Men skall försöka mitt bestä iaf kan ju alltid nu och då updatera med lite mer innehåll :)
Den här veckan har jag jobbat ganska långa skiften så har varit super trött alltid sen då jag har sluppit hem... Men på torsdag så var jag faktist på bio med min älskling efter jobbet Vi kollade på  The Avengers, jag måst faktist säga att den var skit bra och Jan tyckte det var den bästa filmen han nånsin sett!!
På fredag for vi sedan ut till Jans stuga och kom hem först idag!! Har ganska mycket foton därifrån men lägger upp dom först imoron, tyvärr...
 
Fredagen var dessutom en speciell dag eftersom den här sötisen fyllde hela 19 år!! Stort Grattis Heidi!!


 Vi har inte känt varandra så länge men ändå har vi hunnit göra allt möjligt kul tillsammans, allt från festa till små skid olyckor om man kan säga så ;) Jag man kan ju helt enkelt säga att det är aldrig tråkigt tillsammans med dej ;) Du är en helt underbar människa, en så äkta och snäll vän som du är borde alla få ha!!
Du är jätte viktigt åt mej och jag är är mer än glad att jag har fått en sån vän som du
Hoppas du hade det bäst på din födis!! Puss & Kram!!

2 kommentarer:

  1. hahah bilderna berättar mer än TUSEN ord, dvs. verkar som nån fitti kännikala XD hihii du e så sööt, puss på dej, du e också superviktig sötis <3 !

    SvaraRadera
  2. dude kanske du bloggar, så att man int alltid ser mitt face först när man kommer på din sida :D:D !

    SvaraRadera